vägning

Var iväg å vägde mig i måndags. Minus 2,3 kilo. Det var bra gjort ju.

Den här veckan har varit kattastrof, en riktig skit vecka. Pizza, semla, chips å ingen träning alls. Nu måste jag ta nya tag så att det fortsätter bli minus på vågen. Imorgon blir det bra mat å på lördag blir det träning.

Mat

Jag har varit duktig sen jag började på viktväktarna, jag har lagat mat varje dag. Jag har gått där i 3 veckor nu så jag har alltså lagat mat varje dag i 3 veckor, gud vad jag är duktig.
Idag gjorde jag en lasange bara 4 points per portion, den var riktigt god faktiskt. Nu börjar recept och fantasi tryta så nu skulle jag behöva hjälp med nya förslag.

Jag var ute å gick en timmes promenad idag å sen gick jag å Saga till öppnaförskolan.

vägning idag

Nu var det länge sen jag skrev, men det har inte hänt något speciellt sen sist iallafall. Förutom att vi var hos min bror å hans tjej å bebisen imagen i lördags, det var roligt å dom bjöd på fika. Det såg jätte gott ut å enligt alla andra som var där så va det jätte gott oxå.

Jag var å vägde mig idag det blev iallafall minus men inte mycket. Minus 0,5. 3 veckor å 4 kilo borta så jag e rätt så nöjd ändå. Den här veckan ska jag köra på som aldrig förr, jag ska sattsa stenhårt. Inget fusk den här veckan.

Träningsvärk

Jag  å Denise var å tränade core igår å det var skit jobbigt. Idag har jag träningsverk som heter duga, jag kunde knappt stå på benen imorse men det blev som tur är bättre å bättre under dagen.


wohoo

Nu var det ett tag sen jag skrev å jag måste ju berätta hur det gick hos viktväktarna i måndags. Det gick skit bra om jag får säga det själv. Det var minus 2,5 kilo hurra för mig.

Han- Bra gjort! Vad har du gjort den här veckan?
Jag- Jag vet inte
Han- Gå hem å fundera på det å se om det e något du kan göra om nästa vecka.

Haha jag känner mig skit duktig. Nu är det alltså totalt minus 3,5 kilo sen jag började på viktväktarna i slutet av januari å jag har fått min första guldstjärna.

Om 2 timmar ska jag iväg å träna, jag äntligen köpt träningskort.

Vilket skit

Ja melodifestivalen var ren skit. Nästan alla bidrag var dåliga, jag fattar inte. Vem e det som väljer ut dom? Å ho af ugglas som fick 2 chanser till finalen hon va ju fan sämst ju.Ja jag fattar ingenting!.

Melodifestivalen

Då var det dax för melodifestivalen igen, den drar i gång idag i vilken stad kommer jag inte ihåg. Jag vet inte om jag ska titta på det jag tycker att det har blivit ganska tråkigt dom senaste åren. Det var bättre förut när det bara var en gång å den som vann den vann. Nu är det ju så jävla utdraget med en massa delfinaler, andra chansen å semifinal å sen är det final. Jag fattar inte vittsen med det, finns det någon som kan förklara det för mig?

Jag förstår oxå att sverige aldrig vinner för vi skickar ju nästan alltid dom sunkigaste bidragen man kan hitta.

Blask

De e fan inte roligt nu först snöar det hela dan å sen e de blask hela kvällen. Å till råga på allt så gick mina skor sönder så jag fan dyngsur när jag kom hem idag. De e fan inte roligt längre nu är det dax för våren att komma. Nu nu nu

Det snöar

Det har snöat oavbrutet sen jag gick upp idag, det är blött å tråkigt. Jag vill ha sol å värme så nu får det lov att bli sommar å sol tycker jag, jag längtar dit. Men det är ju iallafall roligt för dom stora barnen såman får väll tänkta så så kanske man klarar av denna tråkiga vinter.

promenix

Va ute ågick en promenad på 50 minuter idag, det var jätte skönt. Jag gick fort å blev svettig så det borde ha tagit iallafall. Jag har bestämt mig för att ta minst en promenad mellan 30 och 60 minuter om dan.

Award från Denise



Reglerna för utmärkelsen är följande:
Vinnaren sätter loggan på sin blogg.
Länka till personen som utmärkelsen kom från.
Nominera dom bloggar du vill.
Länka till dessa bloggar i din blogg.
Lämna ett meddelande till personerna på deras bloggar.


Nomineringarna går till:

Maria
Mian
Daniella
Fia

....

Det där med lönen var helt i sin ordning. Min förra arbetsgivare räknade lönen efter en heltid men dom nya räknar efter den % som jag faktiskt jobbar. (jag jobbar inte heltid). Jag är ju så van att beräkna lönen efter heltid så jag trodde att dom oxå gjorde det å därför kom min reaktion.

Det var Tom som sa att dom kanske inte räknade på heltid å då sa jag spydigt till honom att nä det gör dom inte alls det. Stackars lilla mig jag har inte alltid rätt. haha

Nä nu ska jag å Saga iväg till öppnaförskolan.

Faan

Jag är skit arg. Fick hem brev från min nya arbetsgivare idag om att dom har höjt lönen, men dom har fan sänkt den med över tusen spänn. Jag hoppas för deras skull att dom har skrivit fel för annars drar jag in facket.

Jag ringde mina kollegor som oxå var med vid övergången till den nya arbetsgivaren men dom hade inte fått nån sänkning på lönen, så jag hoppas att dom bara har skrivit fel, ja som sagt annars blir det facket.

Ska ringa dom i morron det första jag gör.

Utmanad av Maria

Regler: Man ska gå in på sina bilder ta mapp 6 å bild 6 (sexigt va?) Å sen ska man utmana 6 stycken.


Den här bilden hade jag i där.
Ett av tackkorten från när Saga döptes.

Jag utmanar dom som känner sig utmanade


-1

vågen visade att jag hade gått ner i kilo å de e ju bra på en vecka, men det kändes verkligen som att det skulle ha varit fler kilon. Men men, en stadig viktminskning är bättre för kroppen en en snabb start å sen ingenting. (tror jag iallafall).
Hurra för mig!


Vägning idag

Om 2 timmar ska jag  till viktväktarna å väga mig, jag hoppas verkligen att vågen visar minus. Håll tummarna för mig nu. Jag har verkligen skött mig den här veckan å inte fuskat med pointsen en enda gång så det borde ju ge resultat. Hoppas hoppas.


Babysim

Nu har vi äntligen varit på babysim igen, vi har varit sjuka dom 3 senaste gångerna. Det var jätte roligt för både mig å Saga. Idag fick dyka å det gick jätte bra. Nästa gång ska vi få åka rutchkana skit kul ju. Hoppas bara att vi är friska då. Jag köpte nya badbyxor till Saga idag, det blev oranga den här gången, dom e nästan självlysande skit snygga e dom.

kimono

Här kommer bilden på Sagas kimono som jag lovade.


Vist är den söt?