Jag är Stålmannen haha

Du är
Stålmannen
63%
Fantomen
44%
Wolverine
36%
Hulken
36%
Batman
28%
Hellboy
28%
Spindelmannen
26%
Robin
24%
Kattkvinnan
24%
Du är en godhjärtad person
med utomjordisk styrka som älskar
att hjälpa andra.

Ett test från testportalen.se



Nyårsafton

Jaha då var det dax för nyårsafton igen då. Det här året har gått aldeles för fort. Det bästa som hände det här året var iallafall att lilla Saga kom till jorden, jag älskar henne så mycket.

Nu är det även dax för allas nyårslöften, som kommer skita sig för nästan alla. Jag hoppas att jag kan hålla mitt nyårslöfte iallafall.

GOTT NYTT ÅR!!!!

Roligt test



Jag hittade det på en kompis blogg

   

Dirty Dancing



Tänk om man kunde dansa som dom.

Jag älskar att dansa, jag gick på dansskola när jag var yngre, jag fattar inte att jag slutade. Jag ångrar det idag, men men gjort är gjort man kanske kan ta upp det igen nångång.

korv med bröd

Jag var ute å skulle köpa lite kläder till mig å Saga idag. Jag var runt i jätte många affärer å kollade, jag hittade ingenting.
Man blir ju helt slut av att gå i affärer å de e tråkigt när man inte hittar något. Jaja jag köpte iallafall en cola å en korv med bröd. Haha

Faster

Idag fick jag veta att en av mina bästa vänner blev faster dagen efter julafton. Grattis faster å så klart barnets mamma å pappa oxå. De e helt underbart när ens syskon får barn de e så mysigt.

själv ska jag bli faster i sommar, jag längtar dit.

Prinsessbil

Här kommer en till julklapp som Saga fick av sin mormor å morfar


Jag skulle köpa cola




Jag garva nästan ihjäl mig

En tråkig dag

Jag har haft en väldigt tråkig dag så det finns inte mycket att skriva om. Va nere på pressbyrån å köpte frimärken sen har jag bara varit å gjort ingenting. Förutom å pussa på Saga förstås.

Nej nu ska jag gå ner till centrum med mamma.
Jag hoppas att kvällen blir roligare än vad dagen har varit.


Hur mycket Emo är du?

Du är 0% emo!

Du älskar mjuka fluffiga saker och ditt liv är fantastiskt och rosenskimmrande. Vad är emo?
Testa hur emo du är i testportalens     
www.testportalen.se/emotest

Simhallen

Imorgon när jag vaknar ska jag ringa till simhallen å kolla om dom har öppet för bad med dom allra minsta imorgon. Om dom har öppet ska jag å Saga gå å bada, jag hoppas att Tom vill följa med oss.

Nä nu måste jag nog gå å lägga mig så jag orkar bada imorgon.

Godnatt

GRATTIS!

Grattis syster yster på födelsedagen! Hoppas att du är nöjd med dagen å med dina presenter å jag hoppas att du å dina kompisar får roligt när ni går ut i kväll. Kram på dig!


Kryssning

Jag vill åka på kryssning, jag vill åka på kryssning, jag vill jag vill jag vill. Undra om vi kanske kan åka nästa helg. Hoppas det.

Helt hysteriskt

Heter spelet som vi spelade nu ikväll. Det var helt hysteriskt roligt, jag menar allvar. Prova det spelet så kommer ni garanterat att ha lika roligt som oss.

Nä nu ska jag gå å lägga mig Tom å Saga sover redan.

Godnatt


Semester

Jag vill åka med min familj på semester. Men vi vet inte vart vi ska åka. Finns det någon här ute som har något bra förslag på vart vi kan åka? Alla förslag är väldigt välkomna.

Prinsessan

Här är våran prinsessa i hennes nya fina jacka som hon fick i julklapp!


Julafton

Jaha nu är det jul igen, som jag har längtat. Närå skämt å sido. Men visst längtar vi alla mer eller mindre till julen men i år har jag 0 julkänsla hoppas det blir bättre framåt kvällen.

Jag längtar iallafall till Saga ska öppna sina julklappar.

GOD JUL!


Gammelmormor

Igår var vi å hälsade på hos min gammelmormor, Sagas gammel, gammelmormor. Hon fyllde år i söndags så vi var där å fikade, det var mysigt. Hon tycker det e så roligt med dom små.


Photoshop

Jag sitter här å försöker lära mig hur detta funkar. De e på engelska å jag suger på det. Idag har jag iallafall lärt mig att göra bilden svartvit med en färgdetalj, jag känner mig jätte duktig nu!

Julstädning

Nu är jag hemma hos mamma å pappa igen. Här städas det för fulla muggar. Egentligen borde jag ju gå hem till mig å städa men det orkar jag inte, de e ju så tråkigt att städa.
 
Var på avtackning idag igen, fick presentkort på Operan. Får se om man hittar något tillfälle att gå. (Tack för presentkortet)

julhandling

Idag har jag varit ute å handlat julklappar. Jag var ute hela dagen, man blir ju helt slut av det. De e iallafall skönt att ha den biten klar, allt blir så lätt stressat inför julen.

Masage

Vi hade avtackningsmiddag/julmiddag på jobbet igår. Det var vanlig julbordsmat å de e inte jag så värst förtjust i men det var gott ändå.

Vi fick Italienskchoklad å en julblomma i julklapp.

Men nu till det bästa avtackningen! Vi fick presentkort på valfribehandling på ett SPA. Gud så härligt vi ska ha det. Jag älskar masage

Till mina gamla arbetsgivare och kolegor (om ni nu ser det här)  Tack så jätte mycket för presenterna och för den här tiden.

Besök på jobbet

Jag  och Saga var på mitt jobb idag och hälsade på. Det e några som ska sluta där så dom bjöd på tårta, den var jätte god. Vi fick lunch där oxå pasta med skinksås mmmmmmmmm vad gott det var!


mmm oxfilepast

Nu sitter jag här å väntar på maten. Vi har beställt hemkörning. Jag bara älskar deras oxfilepasta.
Nu kommer dom ju. Faan vad bra!

jaha

jag har skit ont i magen. Var på akuten hela kvällen i går, jag fick tabletter mot magsår. Jag undrar om det egentligen är lagligt att ha så här ont i magen, jag tycker iallafall inte att det borde vara det.


Vilka jävla grannar man har!

Igår när vi kom hem hade grannarna ställt ut en stor jävla hörnsoffa mitt i trapphuset. Vi som har barnvagn kom knappast fram, vi fick lyfta hela vagnen över soffan. störande moment i vardagen!


Välkommen till min nya blogg!